Baby, you are back!

maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kaikista parhaista parhain eli vihreä tankoparsa on täällä!
Minun parsakauteni alkaa pääsiäisestä, tänä vuonna otin tosin vähän ennakkoa ja valmistin ihanaa ruokaisaa salaattia jo paria päivää ennen h-hetkeä. Pääsiäinen oli kyl tänä vuonna sen verran myöhään, että hyvä kun maltoin odottaakaa. Tästä päivästä lähtien minulla ei tule olemaan mitään mitä tänään söis -ongelmia, oi onnea!

Salaatissa parsan lisäksi Napoli mixiä, kirsikkatomaatteja, kikherneitä, kevätsipulia ja halloumia.















Ihan kuin kaksi pientä lohikäärmeenpoikasta juttelisi valkeilla kivillä. :)

10 kommenttia

  1. Mä rakastan parsaa mutta olen huono tekemään sitä. Aion kyllä opetella!
    Onko sulla joku erityinen parsa kattila?

    VastaaPoista
  2. Fabfood: On mulla parsakattilakin, olen ostanut sen joku kevät Stockan kantistarjouksesta. Mä käytän sitä vaan tosi harvoin.
    En juuri syö valkoista parsaa mitä pitää keittää kauemmin, vain vihreää ja tosi napakkana. Kattilassahan on se idea, että nuput eivät ole vedessä, mutta mä keitän yleensä vain kaksi minuuttia, joten nuputkin se kärsii, ja käytän niin isoa pannua, että pötkylät mahtuvat siihen lepäileen.

    Parsa on ollut mulle keväisin pastan vakiokumppani, mutta en tänä keväänä juuri pastaa syö, joten saan keksiä kaikkia uusia ihanuuksia.!

    VastaaPoista
  3. vau mitkä värit! mäkin olen huippuiloinen parsakauden alkamisesta. me taivutaan aina myös vifferkäisen puoleen, musta ne on PALJON kauniimpia ja houkuttelevampia.

    mitäköhän he juttelee :)?

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköinen salaattti! Täälläkin on nyt parsan aika,pitää mennä ostamaan....

    VastaaPoista
  5. Heh, sattuneesta syystä parsasta ja parsakaudesta tulee aina mieleen sinä. ;)

    VastaaPoista
  6. Merituuli: Eikö olekin ihan jo kesäinen kun on paljon raikasta väriä?

    Yaelian: Kiitos, täällähän kausi alkaa oikeastaan vasta kuun lopulla, mutta kyllä sitä jo joka paikasta saa.

    Mari: Tästä se parsapropaganda taas alkaa! :D

    VastaaPoista
  7. Jytiksen kanssa oli tästä salaatista puhetta, ja minäkin löysin tieni tänne. Kiitos vaan vinkistä - tuli ihan mielettömän maukasta salaattia!

    En tiennytkään olevani parsan ystävä. Nyt tiedän!

    VastaaPoista
  8. Hertta: Tervetuloa! Parsan kanssa on helppo ystävystyä.
    Ja halloumi on vähän kuin pekoni, eli sopii melkein kaikkeen.

    VastaaPoista
  9. Mä luulin että olin jo avautunut täällä mutta enpä ollutkaan, eli siis komppaan Herttaa, ihan huippuhyvää! Kiitos! En pysty lopettaa tän tekemistä. Apua.

    VastaaPoista
  10. Jytis: Hienoa että maistuu! Taidanpa muuten itsekin vääntäytyä nyt kohti keittiötä tekemään tätä jälleen kerran.

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements