Mikä lämmittäisikään pimeneviä syysiltoja sen suloisemmin kun (melkein) perinteinen lammaskaali? Ihana pataruoka hautuu herkulliseksi myös jauhelihasta ja koko komeus toteutuu luomuna hyvin helposti.
100 g pekonia
25 g voita
2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
300 g karitsanjauhelihaa
700 g valkokaalia
2 porkkanaa
provencalea
1 lasillinen valkoviiniä
Suikaloi pekoni ja paista kuumassa isossa pannussa kunnes läski saa väri. Lisää voi ja öljy. Kuori ja kuutioi sipulit ja lisää pannuun. Lisää provencale-mauste ja suikaloidut porkkanat. Kuullota hetki. Lisää jauheliha ja kypsennä.
Lisää valkoviini ja kiehauta. Lisää kuutioitu kaali, sekoita. Peitä kannella ja hauduta kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet. Sekoita muutama kerta kypsennyksen aikana.
Tarjoile itse keitetyn puolukkahillon kera, ohje löytyy hillosokeripaketin kyljestä.
44DE81CC70
VastaaPoistaTakipçi Satın Al
Footer Link Satın Al
Coin Kazanma
İdle Office Tycoon Hediye Kodu
Viking Rise Hediye Kodu
02E8BF97BC
VastaaPoistatiktok takipçi satın al
velvet swivel accent chair