Pekoni-basilikarisotto

lauantai 5. toukokuuta 2012

Tämän risoton valmistusvaiheista on silleen vähän vaikee sanoo mitään kun en tehnyt muuta kuin paistoin pekonin ja kuutioin sipulin. Ja annoin ohjeita, et missä vaiheessa lisätään pekonit ja missä vaiheessa basilikat. Ohjeistus kuului, että pekoni viimeisen liemikauhallisen perään ja revityt basilikanlehdet ihan lopuksi parmensaanin jälkeen.
Herra Prinsessa laittoi chiliä, mikä sopi tähän oikein hyvin ja mitä en itse olis kyllä risottoon arvannut laittaa. 
Ohjeita risoton keittämiseen löytyy kun laittaa tuohon oikealle hakuun risotto.



2 kommenttia

  1. Voisin melkein veikata että jos ja kun teen tätä sinun pekonirisottoa kotona, tulee siitä uusi hittiruoka :) meillä syödään paljon risottoa ja etsin koko ajan uusia inpisksiä! pekoni onkin kokeilematta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me syödään kans tosi paljon risottoja siitäkin syystä, että Herra Prinsessa valmistaa niitä niin kovin mielellään. Pekoni teki (tästäkin) ekstrahyvää.

      Poista

Blogger Template created by Photographic Elements