Munakas

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Olin tänään koko päivän ruokakuvauskurssilla. Mitä mahtavia ahaa-elämyksiä! Ja ylipäätään elämyksiä, mukavia vanhoja ja uusia blogituttavuuksia, eri mainio päivä. Kurssistahan olisi toki muutakin sanottavaa kuin yksi lause, mutta säästän sen myöhemmäksi. Siellä tehtiin ruokaakin, kuinka yllättävää, siitäkin lisää myöhemmin.
Kotiin palattuani nälkäisenä kiljuva perhe sai lautasilleen nopean herkkusienimunakkaan. Kotona kun blogiin ruokaa kuvaa niin siinä ei mulla ainakaan ole aikaa juuri minuuttia pidempään, mistään stailauksista ja sommitelmista nyt puhumattakaan. Tai että olisi neljä ihmistä avustamassa. Ihan hyvä tuli silti, uusilla opeilla.

7 kommenttia

 1. No juu, niin tuli! Harmitti kovasti kun en pystynyt, mutta köhin vielä siihen malliin että puolet kurssilaisista olisi varmaan sairastunut jos minä olisin paikalle paukannut. Kiva että teillä oli onnistunut päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon köhinyt nyt vissiin seitsemän viikkoa eikä loppua näy.. Toivottavasti sä paranet nopeammin!

   Poista
 2. Saako muuten olla utelias, mikä oli suurin ahaa-elämys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkotasapainon säätäminen ehdottomasti! Eli et otetaan ensin kuva valkoisesta. Ihan superhelppohomma ja parantaa kuvanlaatua huomattavasti.
   Ja kuvien ottaminen raw-tiedostoina. Olen kuvannut kaiken jpgnä tähän saakka. Mulla ei ole edes mitään kuvankäsittelyohjelmaa, ihan oikeaa, mutta hyvin pystyi muokkaamaan niitä iPhotolla ja Picasallakin.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää :) Oli kiva tutustua. Olosuhteet oli tosiaan vähän toiset mitä kotioloissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Pitää alkaa kotona keräämään kivaa rekvisiittaa sellaiseen paikkaan mistä ne saa sekuntissa esiin ettei tarvitse joka kerta kaappeja kaivella.
   Ja pitä varmaan vähän harjoitellakin..

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements