Sairaalaruokaa

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Nyt on armaat lukijat niin, että olen joutunut sairaalamurkinointiin vallan vähän pidemmäksi aikaa. Ei siis mitään ihanaisia prinsessaherkkuja hetkeen.
Mitään syytä ei ole kenenkään huolestua minusta tahi mistäkään muustakaan. Eikä mennä tässä yksityiskohtiin, pakottavaa uteliaisuutta voi tyydyttää tarvittaessa täällä.

Sairaalassahan on tunnetusti aika tylsää ja ruoka-ajankohdat ovat siksi tärkeitä. Kännykässä on kamera ja aikaa on. Miksi en siis käyttäisi käyttäisi tätä luppoaikaani sairaalaruoan dokumentointiin?! Ruokalistakin vaihtuu viikottain kolmen viikon kierrossa. Ei siis pääse edes heti kyllästymään. Postaaminen tapahtuu kännykällä ja kännykkäkyvin. Tietokoneella ei täällä tee mitään.

Ruokaa tarjotaan neljä kertaa päivässä., aamiainen 7.30, lounas 11.00, päivällinen 16.00 ja iltapala 19.00 alkaen ja sitä taitaa saada läpi yön. En ole silleen varsinaisesti sairaiden osastolla, joten ruoka haetaan itse ruokailutilasta. Siellä saisi toki syödäkin, mutta omassa huoneessa on mukavampaa ja seurakin hyvää.

Tässä sairaalaravintola Raviolin menyy sunnuntaina 28.4.2013 olkaa hyvät:
12 kommenttia

 1. Hö :( Vointeja sinne! Tiikerikakkua ja mansikoita, toivottavasti linja jatkuu samana :)

  VastaaPoista
 2. Täällä voidaan ihan hyvin, kiitos! Mansikat tuli ystävältä, täällä ei hedelmiä näy. Jälkkäriä on ja eilisen karmaisevan puolukkatalkkunakokemuksen jälkeen tiikerikakkukahvit olivat kyllä taivaalliset. :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki muu näyttää hyvältä, paitsi aamiasleipien leikkeleet, mutta sekin on vain makuasia ;)
  -ä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan mietitty, että noi kauhat leikkeleet ovat juustoa halvempia. Juusto on täällä kasvisruokaa, muut joutuu syömään jahtimakkaraa.
   Ilta palalla oli juustoa kaikille, luksusta!

   Poista
 4. mitä toi on tossa ruusukaalien kanssa? perunan tunnistan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tain possusoosia ja kurkku-parsa-kukkakaaliraastetta.

   Poista
 5. Hyvää vointia teidän korkeutenne! Mä en ole oikein ikinä saanut alas noita sairaalaruokia. Synnytysten jälkeen elin suklaalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nää on masentavia, jälkiruokia myöten.

   Poista
 6. Yhden omakohtaisen kokemuksen perusteella ja sivusta seuranneena ruoka-aikoja on niin paljon, että lihomisen vaara on ilmeinen, varsinkiin liikunnan määrään suhteutettuna. Ei mikään kulinaristin mesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kulinaarataivas ei. Jopa jälkiruoka jäi kerran syömättä. :)

   Poista
 7. many thanks pertaining to discussing. i became looking for something like that. cheap gold runescape

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements