Persikka on niin ihanan monikäyttöinen. Sellaisenaan, jugurtissa, smoothiessa, salaatissa, grillattuna, lisukkeena lihoille, leivonnassa..
Me laitettiin Lapsi Prinsessa I:sen kanssa kauden ensimmäiset persikat salaattiin retiisien ja fenkolin kanssa, ai että oli hyvää!
Persikkasalaatti
persikoitaretiisejä
fenkolia
salaattia
suolaa
oliiviöljyä
Lohko ja kuutioi persikat, lohko retiisit. Siivuta fenkoli ohuelti, revi salaatinlehdet. Mausta salaatti sormisuolalla ja hyvällä oliiviöljyllä.
Pistin blogin ulkoasun uusiksi, hankin teeman Etsystä. Olin niin pitkään tyytymätön edelliseen, alkoi jo haitata postausintoakin sen rumuus. Itse olen oikein tyytyväinen, varmaan muokkaan vielä värejä ja ainakin kokeilen kolmipalstaisuutta. Mitäs te lukijat tykkäätte?
HIENO! Ja kiitti vinkistä, suuntaan saman tien template-ostoksille.
VastaaPoistaPS. Rakstan itsekin persikoita, kaikenlaisia sellaisia.
Kiitos!
VastaaPoistaOstin omani täältä: https://www.etsy.com/shop/PhotographicElements. Kaikki teemat on responsiivisia (toimivat mobiilissa) ja niitä voi muokata bloggerin editorilla. Koodata ei tarvinnut osata onneksi yhtään ja oli tosi helppoo kaikin puolin.
Ihana salaatti ja ja niin keveä uusi look blogissasi. Koskahan mä ehtisin tehdä kevätsiivot? Edes blogissa, siis...
VastaaPoistaMun kevätsiivous ei oikein muualla etene, niin onneksi sentään täällä. :) Kyllä tätä oli suunniteltukin jo iät ja ajat, harkitsin vakavasti myös siirtymistä WordPressiin. Mut nyt olen itse taas tyytyväinen ja voin unohtaa muuttoaikeet.
PoistaIhana yhdistelmä makeaa ja retiisin raikasta makua.
VastaaPoistaOli kyllä mainio yhdistelmä!
PoistaHedelmäallergisena harmittaa, kun ei voi käyttää tuoretta persikkaa enää mihinkään - itsekin tykkäsin siitä kovasti ennen allergian puhkeamista. Mutta pizzaan sitä ei kyllä kannata laittaa, eikä banaaniakaan (nämä eivät siis ole omia kokeilujani!).
VastaaPoistaJuu ei persikoita mihinkään suolaisiin ruokiin! Banaani nyt käy, muttei kyllä pitsaan. :) Persikoista tulee ihana makea piirakka.
VastaaPoista