1-vuotissynttärit

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Lapsi Prinsessa II saavutti viikonloppuna yhden vuoden korkean iän. 


Juhlittiin, tottakai. Ulkoistimme juhlat läheisen leikkipuiston tiloihin, on se mukavaa kun ei tarvitse siivota hiki hatussa ennen eikä jälkeen vieraiden, lapsivieraille on tarjolla runsaasti tilaa ja leluja ja vieraslistaa uskaltaa paisutella kun ei tarvitse miettiä mihin kaikki tyypit laitetaan. Lisäetuna, että sokerihumalaiset lapsoset voi aina ohjata pihalle jos meno yltyy äärimmäisyyksiin ja niitä voi vahtia ikkunasta kärsimättä itse vaihtelevista sääolosuhteista.

Synttäreillä pitää toki olla jotain asianmukaista tarjottavaa. Katoin pöytään minisubeja täytteinään parmankinkkua ja mozzarellaa, nakkipiiloja ja mansikka-parsa-fetasalaattia. Makeissa löytyi keksejä, toffee-suklaapopcorneja ja upea kakku, jonka tekemisen ulkoistin. Sellainen note to self, että kakun valinta ulkonäöllisin perustein on oikein hyvä kriteeri, mutta kannattaa silti kysyä mistä se on tehty, joku vieraistakin saattaa haluta tietää. Juustokakussa oli ainakin limeä, minttua ja valkosuklaata.
Kattauksessa oli hyvin selkeä jo hyvissä ajoin ennalta päätetty teema, pöytään katettiin kaikki kaapista löytyvät kertispakettien jämät.

Mielestäni tarjosin vain pientä välipalaa ja olin aika varma, että myöhässä tulijoille ei riitä ruokaa, mutta niin vain riitti ja jäi ylikin. No ei haitannut mua yhtään näykkiä nakkipiiloja iltapalaksi.


Ruokaisista vaiheista juuri ennen ja jälkeen kyseisen prinsessalapsen syntymän voi lukea täältä, eli millaisella muonituksella on odottava äiti sairaalaolosuhteissa.

5 kommenttia

Blogger Template created by Photographic Elements