Nakkipasta

maanantai 20. lokakuuta 2014

Nakeistakin voi saada oikein maittavan (pasta)aterian kun niihin yhdistää tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita. Varsinaisestihan mulla ei ole niinku mitään nakkeja vastaan, ne nyt vaan on parempia jääkaappikylminä ja lämmitettyinä hyvimmillään kombossa nakit ja ranskalaiset uunista, hodarissa tai nakkipiilossa. Muutoin kylmässä nakissa maku on tasaisempi, heh.
Lapsilla ei ole vastalauseita minkään lämpötilaisille nakeille, joten tällainen nakkitomaattipasta upposi niihin mutinoitta tyytyväisen hyrinän säestämänä. Lapsi Prinsessa II taisi kyllä syödä vain nakit, mutta niistähän tässä on pohjimmiltaan kyse.

Tomaattinen nakkipasta

oliiviöljyä
nakkeja
kirsikkatomaatteja
tummia oliiveja
lehtipersiljaa
ruohosipulia
basilikaa

Paahda nakkeja öljyssä kunnes ne saavay hieman väriä. Lisää pannuun halkaistut kirsikkatomaatit. Keittele keskilämmöllä hetki, tomaatit saisivat hieman painua ja luovuttaa mehua. Lisää oliivit ja sekoittele vielä hetki.
Ota pannu liedeltä, lorauta vielä oliiviöljyä ja lisää lopuksi tuoreet silputut yrtit. Sekoita keitetyn pastan kanssa ja tarjoa heti.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements