Nutellapulla

sunnuntai 4. tammikuuta 2015Ihan kuin korvapuusti, mutta kanelin ja sokerin sijaan nutellaa. Tai vuokapulla tai bostonkakku.Kuten olen jo useasti ohjeistanut, pullataikinan paras ohje löytyy jauhopussin kyljestä. Paitsi että olen alkanut leipoa pullat veteen maidon sijaan. En huomaa mitään eroa maussa tai rakenteessa. Ennen en muuten laittanut taikinaan kananmunaa, nykyään laitan. En huomaa mitään eroa maussa tai rakenteessa. Ennen sulatin voin ja pistin sen takinaan muun nesteen kanssa, nykyään vaivaan huoneenlämpöisen voin taikinaan vasta lopuksi. En huomaa mitään eroa maussa tai rakenteessa.

Nutellapullan sisällä on voita, nutellaa ja ripaus kanelia.


10 kommenttia

 1. Laitettiin pari päivää sitten Nutellaa lettujen sisään tuoreiden mansikoiden tai lakkahillon kanssa. Ei ollut pahaa sekään. Pitänee ostaa purnukka kotiinkin joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutella sopii kaikkeen! Mut alert, sellainen purkki ei sit kauaa kaapissa vanhene.. ;)

   Poista
 2. Miksi et vastaa tahdon kunnon ohjeen! Olen selvästi osoittanut että haluan sen ohjeen! Tunnen syvää kiinnostusta sitä kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi syvä kiinnostus ja jeppistä vaan.Tässä tulee: Tee pullataikina jauhopaketin ohjeen mukaan, mutta nestettä 2,5 dl. Kauli kohonnut taikana sentin paksuiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä levylle voita ja nutellaa, halutessasi ripsi vielä vähän kanelia. Rullaa pitkältä sivulta, leikkaa noin 5 cm paloiksi. Asettele palat pullavuokiin tai bostonkakuksi voideltuun kakkuvuokaan. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 200-asteisessa uunissa kunnes kypsiä.

   Poista
 3. Moi taas. En oikeasti tarkoittanut, että postaus oli huono. Olet mahtava leipuri. Nyt olen muuttunut vuodessa, ja haluaisin kertoa jotain; Rakastan sinun nutellapulliasi.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements