Tuorepuuro tekeytyy yön yli jääkaapissa ja aamulla silkkinen herkkullinen puuro on valmista herkuteltavaksi. Ja taas on makumahdollisuudet monet!
Eipä sillä, että ihan tavallisen kaurapuuron keittäminen mitenkään ylitepääsemättömän hankalaa olisi, lue vaikka tästä eeppisin kuvin varustetusta kaurapuuropostauksestani.
Olen kokeillut laittaa puolukkajauhetta erilaisiin leivonnaisiin ja smoothiehin, mutta aiemmin en ole huomannut sen antavan makua enkä juurikaan väriäkään. Tuorepuuron se värjäsi suloisen vaaleanpunaiseksi ja puuro maistuikin puolukalta.
Tuorepuuro
1 dl kaurahiutaleita
1 tl puolukkajauhetta
ripaus kanelia
2 dl maustamatonta jugurttia
Sekoita kaurahiutaleet, puolukkajauhe ja kaneli keskenään kulhossa. Kaada päälle jugurtti, sekoita hyvin ja lykkää yöksi jääkaappiin tekeytymään.
Mausta valmis puuro hedelmillä, marjoilla, pähkinöillä, siemenillä, hunajalla, vaahterasiirapilla..
Oli tavattoman hyvää!
VastaaPoistaMahtia! Tällä on nyt menty, tänään uskallan jo vähän varioimaan, katotaan tuleeko niin hyvää, että kandee blogata. :)
Poista