Philips Pasta Maker - VIDEO

lauantai 13. kesäkuuta 2015Pasta Maker on siis Philipsin uutuuskodinkone, jolla tehdään tuorepastaa. Kone hoitaa sekä taikinan että pastan. Laitteeseen ladataan jauhot, laitetaan kone käyntiin, kaadetaan jauhojen joukkoon neste ja sitten odotetaan. Muutaman minuutin pyörittyään laite hetkeksi pysähtyy ja sitten se tapahtuu, sieltä tulee pastaaaaa!Tunnustan, olin varsin skeptinen saadessani Philipsin Pasta Makerin testattavakseni huolimatta siitä, että olin jo muista blogeista lukenut laitteesta varsin ylistäviä kommentteja. Ajattelin ehkä, että ne ei tiedä mistä ne puhuu.
Ensimmäisellä käyttökerralla huseerasin koneen äärellä toisessa kädessä käyttöohje, toisessa jauhot ja kummassakin lahkeessa roikkui muutama prinsessalapsi. Jauhoa ei ollut mitään laatua tarpeeksi, sekoilin vaa'an kanssa ja kokosin ensin koko vehkeen jotenkin väärin. Mutta kyllä vaan kun koneesta alkoi penneä puskea, toljotimme laitetta ihastuksesta mykistyneinä koko perhe, kissat mukaan lukien.

Voit kokea tuon saman ihmeellisen hetken katsomalla tämän videon:


Pasta Maker tekee pennejä (mun mielestä kyllä rigatoni, mutta samapa tuo), spaghettia, linguinea, lasagnea. Spaghetti ja linguine käy myös nuudelisuuttimesta. Mukana tulee keittokirja, jossa on ilahduttavasti varsin monipuolinen valikoima pastaruokia Italiasta ympäri Aasian.
Koneen käyttäminen on varsin yksinkertaista eikä keittiövaakaa tarvita, vaikka itse tykkäänkin punnita jauhot sillä, mukana tulee jauhoille ja nesteelle omat kipot.
Suuttimia säilytetään koneen alla omassa lokerossaan, joten niitä ei tartte pastanhimon hetkellä kaivella kaappien ja laatikoiden kätköstä.
Meidän keittiössä koneelle raivattiin oma paikka ja käyttö on lähes päivittäistä. Ennen laitoin pastaveden kiehumaan ja aloin valmistaa kastiketta. Nyt laitan pastakoneen päälle, veden kiehumaan ja alan valmistaa kastiketta. Valmistusaika on jopa lyhentynyt, sillä tuorepastaa keitetään vain pari minuuttia.
Tää vehje on huikee.

Jatkoa Pasta Makerin parissa seuraa, reseptejä ja arvonta!


Yhteistyössä Philips

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements