Taste of Helsinki on täällä taas

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Taste of Helsinki järjestetään viikonloppuna Helsingissä Kansalaistorilla. Eli heti siinä Musiikkitalon, Sanomatalon ja makasiininpätkän kupeessa. Sen lisäksi, että tapahtumassa  saa satumaisen hyvää ruokaa halvalla on se yksi kauneimpia ja parhaiten järjestettyjä tapahtumia, joissa olen Suomessa vieraillut. Odotan ja oletan järjestelyjen tason siis olevan tänä vuonna saman kuin aiemminkin.

Tänä vuonna ravintolat ovat uudistuneet ei uudet ja hyvä niin. Katsopas linkistä menut ja koita päättää mitä söis. Mä ainakin alan jo nyt venyttää vatsanahkaa ja optimoin kyllä nälän siihen kattaukseen kun paikalle menen.

Kiinostaisko voittaa liput tänne? No osallistupa arvontaa Facebookissa. Vastausaikaa on huomiseen (ke 10.6.) aamupäivään. Jos et muuta kommentoitavaa keksi, niin kerro missä ravintolassa nyt ainakin haluaisit tapahtumassa syödä. Kommentointi käy näppärästi suoraan tuossa alla.Hei! Tällä viikolla on Taste of Helsinki! Haluutko mennä? No osallistu tästä arvontaan ja voita sisäänpääsy kahdelle...
Posted by Prinsessakeittiö on Monday, 8 June 2015

6 kommenttia

 1. Brödin härkätartar, Hoshiton avokadotempura, Pastorin mustekala, Kaskisin sokerisuolattu lohi ja Sinnen tuulihattu nyt olisi ainakin päästävä maistamaan! :) Aiiivan ihanan kuuloisia annoksia tarjolla jokaisella ravintolalla.
  viljapellonlaidalla@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipa nolo moka. Tuo sähköpostini ei ole enää käytössä, pakko korjata: rannikontytto@gmail.com

   Poista
 2. Kaskis kiinnostaisi. :)

  iloa.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kaskis houkuttelee :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mä söisin koko Brödin menuun, nam! Kati bondorff

  VastaaPoista
 5. Vaikea valita, mitä kaikkea söisi, mut alkuun pääsen Ragun karitsanniskalla ja lakritsivaahdolla :)
  e.mantymaa@gmail.com

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements