Pekoni-pekaaniruusukaalit

lauantai 27. joulukuuta 2008

Rakastan ruusukaaleja, rakastan pekaanipähkinöitä ja ihan erityisen paljon rakastan pekonia. Vielä kun rapeaksi paistetun pekonin ja paahdettujen murskattujen pähkinöiden joukkoon heittää reilun hyppysellinen kuivattua laakerinlehteä ja paistaa esikeitetyt ruusukaalit ankanrasvassa, voi sano heippodei ainakin painonhallinnalle ja tervetuloa ahneelle syöpöttelylle. :D

4 kommenttia

 1. mites tämä onkin mennyt minulta ihan ohi...helppo uskoa että vie kielen mennessään! peekaanipähkinöistä lisänä en ole ihan varma (omaan makuuni) mutta tekemällä sekin selkiäisi.

  VastaaPoista
 2. Hyppysellinen: Ei kun tämä on mennyt multa ohi. :)
  Tässä on nyt tapahtunut joku säätö näiden postausten järjestyksen kanssa.. Olen laittanut näitä bloggeriin valmiiksi, mutta julkaisin vahingossa väärässä ensin väärästä päästä.

  Mä olen ihan hulluna pekaaneihin, laitan niitä aamupuuroonkin. Pekoni en siihen sentään pistä, mutta mustapippuria kylläkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Mites tuohon tulikin noin paljon kirjoitusvirheitä.. :)

  VastaaPoista
 4. Hyppis, koklaa pekaanin sijaan vaikka pinjansiemeniä (näitä pähkinäallergisen korvauskikkoja). Pekonia puurossa kuulostaa aika villiltä. Joskus takavuosina oli yhden talven töissä kylpylähotellissa pohjoisessa, jonne tuli paljon asiakkaita tuosta itärajan takaa juhlimaan Uutta Vuotta. Eräs itämaan herrasmies lappoi ihan tyynen viileästi aamupuuronsa pekoninpaloja. Samainen herrasmies myös toi ihan omat oluet aamiaiselle... Jouduin selventämään suomalaista alkoholilainsäädäntöä ihan elekielellä. Pekoniin puurossa ei ollut puuttumista. :) Että jos kokeilette niin olutta sitten palan painikkeeksi! ;)

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements