Piirakkapohja on valmista pakastelehtitaikinaa, sellaisesta isosta levystä. Leikkasin sulaneesta levystä rengasmuotilla ympyröitä. Täytteessä on muutama keltasipuli, jotka paistoin hitaasti karamellin värisiksi, kuivattua laakerinlehteä ehkä teelusikallinen, suolaa, mustapippuria ja balsamicoa. Päälle vielä raastettua pecorinoa ja uuniin 15 minuutiksi.

Nämä olisivat uudenvuoden herkuiksi varmasti loistavia! :) Sipuli kun on melkeimpä missä muodossa tahansa hyvää.
VastaaPoistaNuohan kuulostavat sopivan yksinkertaisilta, mutta erittäin maukkailta.
VastaaPoistaUusi vuosi meni tosin jo, mutta voin suositella lämpimästi mihin tahansa illanistujaisiin. Helppo tehdä ja parhaimmillaan vielä lämpiminä. Ja vielä helpommalla pääsee kun tekee vaan neliöitä. :)
VastaaPoista