Mm. tällaista nautittiin viime sunnuntaina brunssilla lammasfetapiirakan kanssa.
1 pkt voitaikinaa
400 g pekonikuutioita
5 kananmunaa
tabascoa
2 dl juustoraastetta
400 g pekonikuutioita
5 kananmunaa
tabascoa
2 dl juustoraastetta
Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Nypi sulaneet levyt kiinni toisiinsa ja kauli näin syntynyt yksi yhtenäinen levy leivinpaperilla uunipellin kokoiseksi.
Keitä kananmunat koviksi, kuori ja kuutio.
Paista pekoni rapeaksi.
Pirskottele voitakinapohjalle tabascoa, levitä päälle kananmunat ja pekoni. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 220-asteisessa uunissa 15 – 18 minuuttia.
Keitä kananmunat koviksi, kuori ja kuutio.
Paista pekoni rapeaksi.
Pirskottele voitakinapohjalle tabascoa, levitä päälle kananmunat ja pekoni. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 220-asteisessa uunissa 15 – 18 minuuttia.
400g pekonia! Ei aamupala voi paljon enää paremmaks muuttua. Taidan unohtaa kaikki smoothiet ja siirtyä tälle linjalle. :D
VastaaPoistaCele: Tässä aamupalassa on ravintoarvot kyllä kohdillaan! :D
VastaaPoistaJösses mikä kaloripommi!
VastaaPoistaVoitaikinaa, pekonia ja juustoa, huhhuh..
Herkulliselta näyttää kyllä tuossa kuvassa isosta energiamäärästään huolimatta :P
Kuulosta spaghetti alla carbonaran veroiselta krapularuoalta :)
VastaaPoistaEksoottisin pizzaresepti, jonka olen nähty, oli tehty tortillan päälle. Täytteistä muistan tonnikalasashimin.