Pasta con gorgonzola

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Mahtavaa pastaa vaikkapa lihaisan pääruoan eteen. Ei mitään terveysruokaa, mutta ei kai kaiken tartte ollaakaan.
Kuumenna vain 2 - 3 rkl kermaa sellaisella pannulla, jolle kaikki keittämäsi pasta mahtuu. Ripauta pannuun pikkuisen jauhettua muskottipähkinää ja lisää kermaan 50 - 75 g gorgonzolaa ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Älä vaan päästä juustoa kiehumaan. Sekaan keittetty pasta ja ai että!















Kantarellin muotoista pastaa ja jos oikein tiiraa, niin voi nähdä vähän sitä gorgonzolaakin. Kuvauksellisempiakin ruokia ollaan joskus nähty.

3 kommenttia

  1. Aah, voiko enää herkumpaa ollakkaan. Näyttää niin hyvältä ja kun gorgonzolaa on niin.. voi nam

    VastaaPoista
  2. Merituuli: Ja voisko yksinkertaisempaa enää olla?

    Risulinna: Eipä juuri voisi.

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements