Linkkivinkki ja muuta jorinaa

tiistai 31. tammikuuta 2012

Mullahan on siis sisko. Se asuu Englannissa ja on hirveen kaunis, taitava ja mukava. Sen blogi löytyy täältä ja Facebookki täältä. Ei se mitään ruokablogia (ainakaan vielä) pidä, mutta kun viimeisin postaus on ilmeistä ruokaa, niin jaetaan nyt täälläkin.

Yks yö näin unta, että söin jääkaapilla minikokoisia joulutorttuja. Siitä sitten heräsin äitihommiin neljän aikaan aamuyöstä ja mietin, että miksi ihmeessä maistuu suussa Popsin Grillinakki kun kuitenkin hampaatkin illalla pesin, enkä ole mitään nakkeja ennen sitä syönyt. No karmee totuus paljastui aamulla, kyllä se oli nakki kun maistui suussani, olin ahtanut niitä unissani puolisen pakettia, varmaankin ihan siinä jaakaapinoven raossa.
Väli(pala)nakin haastaa yönakki. Huoh.

Tästä päästään ihan ilman aasinsiltaa herkuttomaan helmikuuhun. Alkoholiongelmaiset valkaisevat nenää tipattomalla tammikuulla ja me suklaa- ja pullaongelmaiset valkaisemme mahamakkaraa herkuttomalla helmikuulla. 
Kun kahvilassa tulee äkkiä mieleen kuva omasta itsestä istumassa (lattialla) valtava kakku edessään sitä paljain kaksin käsin syöden, on se selkee merkki siitä, että tilanne on vakava. Eli ennen kuin parkkeeraan kakkuineni tuohon olkkarin lattialle on parempi suorittaa interventio. Sokerihanat ovat siis helmikuun mulle kiinni kohteliaisuus- ja laskiaisvarauksin. Laskiaisena aion ihan todellakin syödä (ainakin yhden) armaan serkkuni leipoman pullan ja jos menee kylään ja isäntäväki on leiponut, niin olis mahdottoman epäkohteliasta kieltäytyä.
Jospa kokonaisen kuukauden kestävä mahdollisimman vähäinen sokerinsaanti auttaisi häädättämään loput raskauskilot ja innostaisi terveempään loppuelämäänkin. Pelkästä tahdostahan se on kiinni. Paitsi jos unissaan alkaa pullaa syömään. Sitä varten tarvinnee tänään tyhjätä kaapit mahdollisista ansoista.


3 kommenttia

 1. Aloin vasta tässä imettämisen vähittäisen loppumisen myötä miettiä asiaa "raskauskilot" :) Ehkä sitä voisi ajatella että herkuton helmikuu olisi se kauniimman olomuodon alku ... ;) Mutta katsotaan nyt kuinka käy.

  VastaaPoista
 2. Ei voi kun vain nauraa sun yo syonneille :DDD
  Ja kait oot kastonut muutikin kaapit lapi, aattele mita kaikkee sielta voi olla kateissa!!! :))

  Ja kiitos mun pienen blogin mainetsemisesta ja ihanista sanoista :)

  Halit xxx

  VastaaPoista
 3. Nelle: Huhtikuussa sitten uusi yritys jos nyt ei onnistu. ;)

  Laura: <3

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements