Raflan salaatit

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Aikoinaan tuli käytyä Raflassa tosi paljon, silloin joskus kun se avattiin. Useampikin ilta on tullut siellä vietettyä. Siksikin oli helppo valita Rafla kun Chiclingin Hanna kutsui salaatille joko Raflaan tai Maxilliin.
Mentiin tänään koko perhe lounasaikaan. Mun muistoissa Rafla oli aika meluisa ja kaikuisa, mutta ei siellä kyllä mikään mekkala ollut. Se taisin olla minä kun siellä aikoinaan metelöin.. Tuli taas vähän ikävä keskusta-asumista kun kaikki tuollaiset ihanat paikat oli lähellä.
Tilattiin maalaismeininki ja lohta ja avokadoa. Annosten saapuessa pöytään lohi jakautui mulle ja pekoni ja makkarat Herra Prinsessalle. Maistelimme sitten toistemme annoksia. Lapsi Prinsessalle emme tällä kertaa tilanneet mitään, mutta usein ravintolassa pyydämme vauvalle muutaman kurkkulohkon. Uskoisin, että Raflassakin pyyntöön olisi suhtauduttu suopeasti, niin mukavan vastaanoton koko porukka saimme. Kohtahan tuolle voi jo tilata ihan normilistaltakin.Sit niihin salaatteihin, ensinnäkin annokset olivat aikaslaista valtavia, Herra Prinsessaltakin lähti nälkä eikä se edes syönyt leipää salaatin kylkeen. Toisekseen annokset olivat todella maistuvia, lohisalaatti oli ehkä yksi parhaista salaateista ikinä. Paahdettua lohta, sitä sushi-inkivääriä ja wasabia, en olis ihan heti ite just wasabia tai inkivääriä varmaan salaattiin laittanut, mutta jösses et oli hyvää. Toisen lohipalan jälkeen olin jo ihan täynnä, mutten malttanut lopettaa vaan söin kaiken viimeiseen paahdettuun kurpitsansiemeen saakka.Mukavasti itse kutsujakin piipahti ravintolassa juuri kun olimme aloittelemassa salaatteja, hän vahvisti epäilykseni, että lohisalaatti on yksi ravintolan suosituimpia annoksia. Mun on ainakin pakko palata nauttimaan salaattia toistekin.
Lisäpisteet erinomaisesta espressosta, jota oli juuri espresson verran eikä mitään hehtolitraa niin kuin yleensä ravintoloissa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements