Pasta fritta

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Hävitin pastamunakkaaseen makaronilaatikon ja pekonipastan jämikkeet, joita kumpaakin oli kummallisesti jäänyt yli ja syömäti. On tätä ennenkin tehty, mutta ei toisto ruokaa pahenna! Ja tähänhän kelpaa kastikkeetonkin pasta, mutta varmaan aika tylsän makuista on..

Ylijäämistöpastojen lisäksi tarvitaan muutama kananmuna, omassa tapauksessani neljä. Vatkasin rakenteen rikki ja lurautin perään kermaa. Pasta kun on tosi kuumaa, niin munat vaan pannuun ja hyydytys. Päälle silppusin vielä vähän ruohosipulia ettei olis niin kalvakkaa. Vihreän salaatin kanssa lounaaksi nautittiin.


2 kommenttia

  1. No tosiaan, eipä ole tätäkään tullut tajuttua vaan tulee tehtyä aina pastanjämä pannulla käristäen ihan itsekseen... hyvä idea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tutustuin tähän Italiassa asuessani. Jos mä kieltäydyin syömästä ylijäämäpastat (tapahtui harvoin), tarjoiltiin ne seuraavana päivänä lounaalla munakkaassa.

      Poista

Blogger Template created by Photographic Elements