Sunnuntaibrunssi: Brasserie Kämp

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sunnuntaisen Brasserie Kämpin terassilla nautitun brunssin jälkeen totesin, että sunnuntaibrunssien harrastamisen noin yleisesti voisi korvata Kämpin brunssien harrastamisella!


Kämpin terassi on kaupungin ainoa oikeasti katettu, joten eilisessä kaatosateessa lasit pysyivät visusti kiinni ja ruokailijat lämpiminä ja kuivina. Terassi huokui pariisilaista tunnelmaa ja komea sisätila varmisti paluumme brunssille talvella.


Palvelu oli erinomaista, ilahduttavinta oli, että vauva otettiin huomioon yksilönä eikä perheen pakollisena jatkeena. Ei syö Lapsi Prinsessa sosetta hopealusikalla ihan joka päivä! Kysyimme kohteliaasti sopiiko lapselle antaa sormiruokaa sotkusta huolimatta. Vastauksena kerrottiin, että sotku kuuluu samaan hintaan. Erilaiset leivät ja ananaspalat takasivat ruokarauhan meille ja naapuripöydille.
Runsaasta alkuruokapöydästä oli helppo koota omaan makuun sopiva annos. Minä tosin lankesin buffet-ansaan eli lastasin lautaselleni vähän kaikkea vaikka järkevää olisi pitäytyä uusissa mauissa ja sellaisissa ruuissa, joista oikeasti pitää. Minun suosikkejani olivat katkarapuja skagen ja maksapatee. Pääruoan kohdalla olin jo fiksumpi ja söin vain lammasta jättäen tilaa ihanille jälkiruuille!


Kahvi ei kuulu brunssin hintaan, mutta kukapa jättäisi tilaamatta kauniista hopeoista tarjotun kahvin!Pöytävaraus on ehdoton. Brunssi maksaa 33 €, kuohuviinillä 39 €, ateria, tunnelma ja palvelu ovat joka ikisen euron arvoisia.6 kommenttia

 1. Oltiin äitienpäivänä hieman laajennetulla (?)brunssilla ja olen samaa mieltä kanssasi! Nautintoa joka euron edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tästä on joskus laajennettujakin versioita, niin sehän on pakko testata sekin!

   Poista
 2. Näiden kuvien perusteella voisin itsekin alkaa harrastaa Kämpin brunsseja. Nostan hattua myös ravintoiloille, joissa lapset osataan ottaa huomioon. Miten heidät muuten opetetaan ravintola-asiakkaiksi?

  VastaaPoista
 3. Oon käynyt jo reilulla 40 brunssilla, mutta tämä Brasserie Kämp on vielä testaamatta. Sinne pitäisi kyllä päästä ja nopeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on taas sunnuntau, joten eiku varausta tekeen!

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements