Tuplasuklaamuffinit

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Muffinsseista löytyy tummaa ja valkoista suklaata ja kaakaojauhetta eli onko ne sitten kuitenkin triplasuklaa muffinit?


Yleensä kun ryhdyn leivonnassa sovelleuksen tielle, päättyy se jonkinlaiseen umpikujaan tai rotkoon suorastaan, mutta tällä kertaa lopputulos oli kaunis ja maultaankin erinomainen. Muffinit kohosivat hyvin, mutta seuraavalla kerralla teen minimuffineita, nämä ovat todella makeita, tahmeita ja tuhteja.
Sovelman pohjana on tämä BBC Good Foodin resepti, jonka olin jo aiemmin todennut toimivaksi.

Tahmeat suklaamuffinssit
150 g sokeria
200 g vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 rkl kaakaojauhetta
1 kananmuna
2 rkl auringonkukkaöljyä
1,25 dl jugurttia
(vettä)
70 g tummaa suklaata
70 g valkoista suklaata

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita märät aineet keskenään. Sekoita sitten nopeasti nämä kaksi seosta keskenään. Jos taikina jää liian tiukaksi, lisää vettä ruokalusikallinen kerrallaan.
Pilko suklaat isoiksi paloiksi ja kääntele taikinaan.
Annostele muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements