Ekologista siivousta

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

 

Irlanti on hieno maa. Irlannissa asuva ystäväiseni on hieno ihminen. Tämä hieno irlannissaeläjä tekee maailman parasta puhdistusainesarjaa Lilly's Eco Cleaniä.
Mulla on ollut mahdollisuus tutustua näihin tuotteisiin jo muutama vuosi sitten, ihastuin heti ensi kokeilulla. Parasta näissä on täysi myrkyttömyys eli aineet sopivat kuin nakutettu keittiöihin, joissa on erityisen mukavaa kun ei ole myrkkyjä ruokien lähellä. Lillyillä siivoaa siis hellan, uunin, tason, jääkaapin, mikron ilman sitä epämiellyttävää tunnetta, että nyt kun mä käynnistän tämän vehkeen niin mitäköhän siitä aineesta siellä oikeen höyrystyy. Toimikoon tämä seikka aasinsiltana puhdistusaineen ja ruokablogin välillä.Toiseksi parasta on hajusteettomuus, kunkin aineen tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, joilla on myös antibakteerinen tarkoitus. Siivouksen jälkeen kämpässä ei leiju silmiä kirpaiseva katku vaan ihan vaan puhtaus.


Kolmanneksi parasta on viehko ulkonäkö, pullot kehtaa jättää esille keittöön ja kylppäriin.
Kaikkien näiden summana Lilly's Eco Clean saa minunkinlaiseni siivouslaiskimuksen tarttumaan rättiin kohtuullisen hanakasti. Aineita saa ostettua myös täyttöpakkauksissa, minunkin yleispuhdistusainepulloni on ties kuinka kauan käytössä ollut.


Lilly's Eco Clean on MAUn asiakas, mutta uskallan silti väittää itseäni kehuissa puolueettomaksi; olin kaikkea yllä esitettyä mieltä jo kauan ennen kuin näitä alkoi nyt syksyllä Suomesta saada tai MAUsta oli ajatuksenpoikastakaan olemassa.

Yhteystyössä Lilly's Eco Clean ja MAU.
Lilly's Eco Clean Facebookissa: KLIK

2 kommenttia

  1. Osaatko kertoa mistä kaupoista näitä voi ostaa? Kiinnostaisi kyllä kovasti kokeille, mutta en muista nähneeni kaupoissa näitä (tai sitten vain sokeasti laput silmillä nappaa aina mukaansa sen saman vanhan Fairyn)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikista Ruohonjuurista löytyy, hyvin varustetuista muista ekokaupoista ja Stockmannilla on osaa tuotteista. Jos haluut blogisi kautta testiin niin pistä mulle meili.

      Poista

Blogger Template created by Photographic Elements