Joulukalenteri!

tiistai 25. marraskuuta 2014

Kohta on joulu, mutta sitä ennen on ilmassa odotusta ja odotusta helpottamaan avautuu Prinsessakeittiössä, ensimmäistä kertaa ikinä, joulukalenteri. Luvassa on 24 ihanaa herkkua pikkujouluihin, joulupöytään tai ihan muuten vaan toteutettaviksi.
Jos olen jouluihminen, olen myös joulukalenteri-ihminen. Mitä useampi ja erilaisempi kalenteri, sen parempi. Siksipä olen innoissani!
Hankkiudu myös Facebookiin Prinsessakeittiön sivulle ja Instagramiin, kummastakin löytyy lisää asiaa joulunodotuksestani vinkein ja linkein.Blogiringin ruoka- ja leivontablogeista ainakin seuraavista löytyy joulukalenteri:
Olispa jo joulukuu ja pääsisi näitä luukkuja avaamaan!


Ilmianna muut ihanat blogijoulukalenterit kommenteissa!

9 kommenttia

 1. Ihanaa, rakastan joulukalentereita <3 En malta odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Riittääkö joulukuussa vuorokausissa tunnitkaan kalentereita seuratessa. :)

   Poista
 2. Jännää! En ole ihan varma, mitä menin lupaamaan :) Kaksi luukkua on vasta melkein valmiina, muille en ole tehnyt mitään. Ehtii, ehtii!

  VastaaPoista
 3. Samoissa ajatuksissa kuin Hannele, mitä ihmettä menin jo lupailemaan? :D Parasta kuvausaikaa olisi ollut pitkin syksyä mutta kun se ei ole ajankohtainen silloin niin ei sitä osaa aloitella noin aikasin. Jokin aika sitten meni selkä, niin siinä hukkui taas sitä aikaa.. No, pienessä paineessa puserrettuna ne parhaat jutut tulee eiks ni?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin. :D
   Ei ole mullakaan vielä kaikki luukut valmiina ja kainalossa roikkuu vaativa vauva. Just vaikka tänään olisi voinut olla aurinkoinen päivä, mutta ei. Jalusta+kuvankäsittely=hyvä tulee.

   Poista
 4. Ihanaa, että joku jaksaa joulu on niin parasta aikaa. Itse repäivin viime vuonna, mutta nyt ei vaan irronnut aikaa kalenterin tekoon.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements