Joulukalenteri ja joululahjavinkki

tiistai 1. joulukuuta 2015

Kauan ja hartaasti odotettu joulukuu on vihdoin täällä ja päästään aukaisemaan joulukalentereita, niin ihan oikeita kuin tällaisia virtuaalisiakin. Nyt on myös korkea aika alkaa antaa joululahjavinkkejä, jaan niitä kaikissa kanavissani.
Tässä postauksessa esittelen mielenkiintoisia joulukalentereita ja kerron miten joululahjavinkkiejä voi seurata ja miten vinkkeihin voi päästä mukaan.


Joulukalenteri

Mun joulukalenteri löytyy tänä vuonna osoitteesta veerarusanen.com. Ensimmäisen luukun takaa paljastui itse tehtyä glögiä ilman sokeria. Veera R. -sivulla voit tilata uutiskirjeen, ja saat luukut suoraan sähköpostiisi. Tosin en aio spämmätä kirjeella joka päivä vaan teen useamman postauksen koosteen. Joulukalenterini luukkuja pääsee katsomaan helposti myös Facebookissa, Instagrammissa ja Pinterestissä.

Blogiringin bloggaajilla on tänä vuonna yhteiskalenteri. Blogirinkiin kuuluu bloggaajia monelta eri aihealueelta, joten odotan innolla mitä kaikkea luukuista paljastuukaan. Tiedossa on monenmoisia herkkuja ja askartelua, mutta ihan varmasti myös muuta jouluista hyvää mieltä.


Useilla muillakin bloggaajilla on blogissa joulukalenteri. Listaan tähän alle muutamia. Päivitän listaa sitä mukaa kun eteen sattuu uutta seurattavaa.

Vatsasekaisin Kilinkolin
Ku ite tekee
Pumpkin Jam
Suolaa ja hunajaa
Pullahiiri
Kokit ja potit
Meanwhile in Longfield
More like me
Äiti on vihannes
Lillalove


Joululahjavinkki

Täällä Prinsessakeittiön puolella käynnistyi tänään joululahjavinkki. Joululahjavinkki ei ole mihinkään tiettyyn teemaan sidottu, luonnollisesti ruoka painottuu vinkeissä paljon, mutta muutakin löytyy. Jos sulla on vinkki-idea, niin laita kommentti. Tai jos sulla on hyvä tuote/palvelu, josta haluaisit mun vinkkaavan, niin laita meiliä. Lahjavinkki ei ole kaupallallinen konsepti ja pidätän oikeuden päättää mitä vinkkaan ja mitä en, mutta hyvistä jutuista kertoo aina mielellään muillekin.
Miten seurata lahjavinkkiä?
Lahjavinkkiä voi seurata kaikissa mun sosiaalisen median kanavissa Pinterestiä lukuunottamatta. Tosin Twitterissä ja Facebookissa vinkit ovat jakoja blogin postauksista.

Youtube - tilaa kanava ja seuraa lahjavinkkejä videon muodossa. Kanavalle tulee myös joulukalenterin diy-vinkit.


Instagram - profiilin kautta voit seurata myös joulukalenteria

Snapchat @veerarusanen - videota ja kuvaa.

Periscope @veerarusanen - ilmoitan aina Twitterissä seuraavan vinkin lähetysajan. Pyrin ilmoittamaan hyvissä ajoin ja parikin kertaa ennen lähetystä. Periscope on siis suora videolähetys, jossa mun kanssa voi myös keskustella. Periscope on Twitterin live stream -palvelu, lataa siis puhelimeesi sovellus ja ala seurata minua.


1 kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements