Heijastin - Joululahjavinkki #2

perjantai 4. joulukuuta 2015


Onko sulla heijastin? Onko sulla riittävästi heijastimia? Onkohan ystävillä ja sukulaisilla? Tuolla pimeessä liikkuessa tarvitaan ihmiset hoi heijastin, mielellään useampia. Vähintäänkin jokaisen takin helmaan yksi ja vielä jokaiseen laukkuun yksi. Pyöräillessä tai hyvin pimeillä paikoilla liikkuessasi pistä päälle heijastinliivi.
Heijastimen tarvitsevat myös lemmikkit ja lastenvaunut. Rattaisiin kannattaa laittaa heijastin kummallekin puolelle ja vielä nokkaan. Mieti nyt, ne kärryt menee sun edellä suojatielle. Mulla on joskus ollut rattaiden keulassa sellainen pieni lamppu, joka on tarkoitettu pyöräilykypärään.Heijastin on mainio joululahja, ihan jokainen kun tarvitsee sellaisia. Heijastin ei myöskään ole hinnalla pilattu, joten sellaiset voi ostaa vaikka koko suvulle ja on taatusti tarpeellinen lahja.

Tämän synkän kauden näteimmän heijastimen on suunnitellut graafikko ja kuvittaja Suvi Kari. Suvin sympaattinen kettuheijastin on myös valmistettu Suomessa, Perttelissä taisi olla.
Heijastimia saa ostaa tästä päivästä lähtien Helsingistä Senaatintorilta Tuomaanmarkkinoilta, Tuomaanmarkkinoiden postikonttorista. Joukko suomalaisia kuvittajia pitää siellä postia ja myy tuotteitaan. Suvilta on siellä myynnissä myös ihania joulukortteja.Kätevimmin ostat heijastimen suoraan Suvin sivujen tilauslomakkeella tai laittamalla Suville viestiä Facebookissa.

Mukit ja tietokonesuoja ovat myynnissä Society6:ssa.4 kommenttia

Blogger Template created by Photographic Elements