Hyvää joulua -kirja - Joululahjavinkki #1

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Ensimmäinen joululahjavinkkini on jouluihmisen joululahja itselle. Tai no miksei jouluihmisen joululahja toiselle jouluihmiselle myös. Tämä lahja on siitäkin erinomainen, että se kannattaa hankkia jo tänään eikä jäädä odottelemaan jouluaattoa.


Lahjavinkki on Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin Hyvää joulua -kirja, jokaisen jouluihmisen must have! Must. Have.

Hyvää joulua ilmestyi viime vuonna, mutta hyvä joulukirja ei tokikaan vanhene vaan on ajankohtainen joka vuosi heti lokakuusta alkaen. Koska jokainen jouluihminen aloittaa sesongin suunnittelun viimeistään silloin. Vai eikö muka aloita?

Hyvää joulua on kaunis ja inspiroiva ja moderni ja ihana ja mä rakastan sitä. Kirjasta löytyy reseptit joulupöytään, joulun odotukseen ja joululahjoiksi. Lahjaideoita on kymmenittäin ja ohjeita yli kahden sadan sivun verran.

Hyvää joulua on täydellinen inspiraation lähde mun kaltaisille jouluihmisille, jotka haluaa, että joulukuussa jokainen päivä on pieni joulu.

Suomalaisesta kirjakaupasta ja Adlibriksestä kirja on päässyt loppumaan, mutta WSOY:n kirjakauppa Korkeavuorenkadulla (Helsinki) myy sitä, joten kipin kapin sinne siis. Samaisella kadulla on muuten myös Kokkipuoti, jossa kannattaa samalla poiketa.


3 kommenttia

  1. Ihana kirja ja hyvää joulua sinne koko poppoolle <3

    VastaaPoista
  2. Mä ostin tuon eilen Kirjapörssistä, 14,90e maksoi. Aamusämpylöitä pitää kokeilla heti ensimmäisenä. Aivan ihania kuvia ja ohjeita tuossa kirjassa.

    VastaaPoista
  3. nice blog i like it and thanks for sharing I was looking for it for a long time. So glad to find it here..

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements