Taste Of Helsinki 2013

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Vielä ehtii vierailemaan vuoden ykkösruokatapahtumassa Taste Of Helsingissä. Tapahtuma on kaunis ja järjestelyt pelaa, jopa typerä vaihda eurosi markoiksi -systeemi toimii. Kasvissyöjien ei tosin kannata vaivautua ja vesi kannattaa viedä mukanaan sillä vesipullo syö yhden jälkiruoan hinnan!
Torstain iltakattauksessa tihutti vettä, mutta toivottavasti sään salliessa nurmikoille saa levittää viltin ja käydä hakemassa sen täyteen tapahtuman 12 ravintolan maisteluannoksia ja muutaman lasillisen viiniä.
Meidän retkestä jäi parhaiten mieleen Demon kaameesta ulkonäöstään huolimatta älyttömän hyvä mustaherukkainen jälkkäri ja seura kehui kovasti Bistro omatin haukiburgeria.
Mut joo, mä suosittelen tätä ihan kaikille, mahtava tapahtuma, aion mennä joka kerta kun se vaan järjestetään.
2 kommenttia

  1. Epäilen omaa makuani, sillä kaikki ovat poikkeuksetta kehuneet tuota Juuren suola-karamellikakkua mäntykinuskilla ja raparperilla. Itse en pitänyt sitä erityisen kummoisena. Toinen kierros tätä tapahtumaa olisi kiinnostanut myös, suotuisammassa säässä tosin. Ja eiliseen verrattunahan torstaina oli hyvä ilma :)

    VastaaPoista
  2. Voisko olla, että se on ollut niin houkuttelan kuuloinen, että jengi on valinnut sitä ja paremmasta tietämättä rankkaa sen suosikiksi? :)

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements