Hoi lukija!

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Olen antanut itseni ymmärtää, että Google Reader lakkaa huomenna olemasta. Seuraan lukuisia blogeja Googlella itsekin ja Prinsessakeittiöllä lukijoita on mukavasti, mutta nyt on löydettävä uudet keinot jouhevaan blogiluentaan. Siirsin koko lukuluetteloni Blogloviniin, lisäksi lisäsin kaikkiin blogeihini lisää linkkejä luetteloon, joten näen sitäkin kautta kun suosikkiblogini päivittyvät.
Prinsessakeittiötä voi toki myöskin seurata muuallakin kuin vain Bloggerissa tai kohta edesmenneellä Google Readerilla.

Facebook: Prinsessakeittiö löytyy Facebookista osoitteesta www.facebook.com/prinsessakeittio, tykkää ja seuraa sitä kautta!
Instagram: Kuvapalvelu Instagram toimii parhaiten iPuhelimessa, etsi @suklainen ja seuraa! Jos et omista iPuhelinta voit seurata netissä täällä (web.stagram.com/n/suklainen tai täällä (instagram.com/suklainen.
Pinterest: Prinsessakeittiön kuvat löytyvät taulusta pinterest.com/veerar/prinsessakeittiö, seuraa ja jaa kuvia! Kuvista pääsee suoraan kyseisiin postauksiin. Kun tiputat linkin lopusta prinsessakeittiön, näet kaikki muutkin tauluni, niistä löytyy mm. virkkausta, neulontaa ja askartelua.
Bloglovin: Seuraa Prinsessakeittiötä Bloglovinissa, http://www.bloglovin.com/en/blog/4092501.
Blogilista: Prinsessakeittiö löytyy Blogilistalta http://www.blogilista.fi/blogi/prinsessakeittio/19677.

Valitse siis näistä itsellesi mieluisin tapa Prinsessakeittiön seuraamiseen. Facebookissa, Instagramissa ja tavallaan myös Pinterestissä on myös muuta jännää kuin pelkät blogipostaukset, joten ainakin nyt johonkin niistä kannattaa suuntia seuraajaksi.
Bloglovin ja Blogilista edustavat perinteisempää listausta.
Tuosta oikealta löytyy pino linkkejä seuraamista helpottamaan.

Pitäiskö mennä vielä Twitteriin?


2 kommenttia

  1. Minulle tuli viesti Blogovingilta ja linkki jota klikkaamala saa sirrettyä sinne seuraamiaan blogeja.tätä krjoittaessa ne ovatnjuui sirtymäsä,tosin tuskallisen hitaasti,halpistablettini avulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, ja tuskallisen hidasta oli tietokoneella ja muka supernopeella ja hienolla nettiyhteydellä. :) Mutta pääasia, että kaikki on siirretty.

      Poista

Blogger Template created by Photographic Elements