Perunoita kannattaa keittää kerralla koko kattilallinen, jotta seuraavana päivänä saa näitä mahtavia paistettuja perunoita. Tai sitten voi keittää vaan ihan tavallisesti ja unohtaa laittaa ne tarjolle...
Yrttien kanssa paistetut perunat maistuvat ihanasti niin kalan, lihan kuin kasvisten lisukkeena.
perunoita
voita
oliiviöljyä
tuoreita yrttioksia (timjami, salvia ja rosmariini)
suolaa
pippuria
sipulinvarsia
Leikkaa perunat suupalakokoisiksi.
Sulata pannulla voi, lisää oljy.
Laita pannuun yrttioksat ja pyörittele hetki kuumassa rasvaseoksessa. Lisää perunat.
Paista kuumalla kunnes perunat saavat väriä ja rapsakoituvat pinnalta.
Mausta suolalla ja pippurilla ja viimeistele siivutetulla sipulin varrella.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti