Salama iskee Soppakellariin

tiistai 22. huhtikuuta 2008

On aika jatkaa salamahaastetta.
Ensin haluan kiittää Aria haasteesta, ilman en olisi todennäköisesti ikinä villisikaa valmistanut ja olisin jäänyt yhtä ihanaa kulinaristista kokemusta köyhemmäksi.

Salama siirtyy tällä viikolla Soppakellariin.

Haaste:
  • Haastaja: Prinsessakeittiö
  • Haastettu: Soppakellari
  • Haasteen aihe: Tuore latva-artisokka
  • Deadline: 4.5.2008
  • Valmista ateria tai ateriakokonaisuus, jonka pääraaka-aineena on latva-artisokka ja nimenomaan tuore sellainen. Rajoitteita on kolme: ruoka ei saa olla uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä :), ruoka ei saa sisältää munakoisoa, koska haastaja on sille kovasti allerginen, ruoka ei saa sisältää pinaattia, koska haastaja on sille kovasti henkisesti allerginen
Ilmoita minulle, kun olet valmistanut haasteruoan. Haastajana sitoudun kokeilemaan reseptiäsi ja arvioimaan lopputulosta julkisesti. Reseptiin saat vapaasti poimia aineksia ja ideoita muualta, mutta laina-ajatuksista tulee raportoida hyvän tavan mukaisesti. Täysin omiaankin on suotavaa pistää. Outokin saat olla. Pääasia on pitää hauskaa!

Kun olet suoriutunut tehtävästä, sinulla on oikeus ja kunnia laittaa Salamahaaste eteenpäin haluamallesi blogikokille. Ennen haastamista on kohteliasta tarkistaa, että bloggaajalla on aikaa toteuttaa haaste viikon sisällä.

Tarkoitus on, että valikoit omaan haasteeseesi sellaiset ruoka-aineet, joista todella haluaisit jonkinlaisen purtavan tai joita haluaisit oppia käyttämään. Sinun tulee perehtyä haastamaasi blogiin riittävästi, jottet valikoi lihaa kasvissyöjälle tai viljaa keliaakikolle. Jos raaka-aineet ovat kuitenkin sopimattomia haastetulle, voit vaihtaa tuotteet.

Haasteen ei tarvitse toteutua armottomasti vuoden jokaisena viikkona välittömästi edellisen haasteen perään, vaan välissä voi olla ainakin päiviä. Lisäksi esimerkiksi kesällä haastepallo voi pysähtyä pidemmäksikin aikaa, toivottavasti ei kuitenkaan kokonaan.

Osallistujana sinulta edellytetään korkeaa moraalia ja eettistä toimintaa.

1 kommentti

  1. Soppakellari kuittaa haasteen vastaanotetuksi! Mietintämyssyt päähän, katsotaan viikon päästä, mitä ollaan saatu aikaan.

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements