1 tlk tonnikalaa öljyssä
10 – 12 kirsikkatomaattia
1 valkosipulinkynsi
valkopippuria
reilusti basilikanlehtiä
tilkka oliiviöljyä
10 – 12 kirsikkatomaattia
1 valkosipulinkynsi
valkopippuria
reilusti basilikanlehtiä
tilkka oliiviöljyä
Pese kirsikkatomaatit huolella ja halkaise ne kahtia. Kuori ja siivuta valkosipulinkynsi ja kuullota hetki pannussa oliiviöljyssä. Lisää pannuun kirsikkatomaatit ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla muutama minuutti. Nosta lieden lämpöä ja lisää tonnikala öljyinensä ja vastarouhaistu valkopippuri, sekoita jotta tonnikala murenee. Kuumenna tonnikala, mutta älä ala keitteleen sitä ettei mene koko touhu ikäväksi. Ota liedeltä ja lisää revityt basilikanlehdet.


Hei mä tein tätä ja oli ihan tosi hyvää! Suosittelen muillekin. Paitsi että valkosipulia ei multa löytnyt ja laitoin ihan hiukan sitruunaa.
VastaaPoista-K