Miten Guinness tarjoillaan oikeaoppisesti?

lauantai 12. syyskuuta 2015

Asiakkaana parhaan kokemuksen saan kun asiakaspalvelija osaa työnsä eli tuntee tuotteensa läpikotaisin ja suhtautuu niihin intohimolla, osaa lukea asiakasta ja suositella tälle juuri oikeaa tuotetta, ehkä sellaista jota asiakas ei itse olisi tullut edes ajatelleeksi, yllättää asiakkaan iloisesti ja kun asiointi sujuu rennoissa merkeissä jutustellen. Silloin tunnen itseni ja asiani tärkeäksi ja palaan asiakkaaksi samaan paikkaan.

Näistä seikoista on kiinni myös mestaruustitteli kun Suomen Olutmestari valitaan jo kahdeksatta kertaa ravintola Maxinessa 9.10. käytävässä finaalissa. Semifinaaliin on päässyt 20 oluttaitajaa erilaisista olut- ja ruokaravintoloista ympäri Suomen ja heistä 10 pääsee siis finaaliin. Finaalissa punnitaan niin teknistä osaamista ja oluttietoa kuin myös asiakaspalvelutaitoja. Ja se joka pärjää parhaiten on Suomen Olutmestari 2016 ja pääsee kehittämään ikioman oluen Sinebrychoffin kanssa.

Minä menen seuraamaan kilpailua ihan livenä paikan päälle, tule sinäkin. Osallistumalla kilpailuun Facebookissa, voi voittaa kutsun itsellesi ja kaverillesi. Kutsupaketteja on jaossa viisi kipaletta ja arvon voittajat kaikkien osallistuneiden kesken sunnuntaiaamupäivällä. Osallistut tykkäämällä ja/tai kommentoimalla kilpailupostausta:


Osallistu arvontaan ja voita liput Suomen Olutmestari-kilpailun finaaliin Ravintola Maxineen.Suomen oluttyöntekijöiden...
Posted by Prinsessakeittiö on Friday, 11 September 2015Yhteistyössä Sinebrychoff


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements