Fenkoli-chorizopasta

perjantai 22. helmikuuta 2008


1 fenkoli
muutaman sentin pätkä chorizoa
1 valkosipulin kynsi
n. 10 basilikanlehteä
oliiviöljyä
mustapippuri
pastaa

Laita pastavesi kiehumaan ja aloita kastikkeen valmistaminen. Leikkaa fenkolista kanta, halkaise se ja siivuta. Kuullota siivuja pannulla öljyssä, siivut saavat ottaa reilusti väriä. Lisää pannulle siivutettu valkosipulinkynsi ja kuullota vielä heti. Pilko makkara reiluiksi kuutioiksi ja lisää kuutiot pannulle vasta kun olet ottanut pannun liedeltä. Rouhi kastikkeeseen reilusti mustapippuria ja lisää öljyä jos tarpeen. Revi basilikan lehdet ja lisää ne kastikkeeseen juuri ennen kuin sekoitat sen pastan kanssa. Tarjoile heti parmesaaniraasteen kera.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements