Kasvissyöjät korvaavat pekonin sienillä ja sipulilla.
1 valkosipulinkynsi
oliiviöljyä
4 kananmunaa
¼ dl kermaa
reilusti parmesaania
mustapippuria
Paista pekoni pannulla rapsakaksi, lorauta pannulle reilusti oliiviöljyä ja lisää valkosipuli ja paista kunnes se on pehmennyt.
Pekonin paistuessa sekoita kulhossa kananmunien rakenne rikki. Sekoita kerma ja n. yksi dl parmesaaniraastetta kananmuniin.
Sekoita valmis pasta pekonin kanssa. Kaada kananmunaseos pastaan ja sekoita voimakkaasti. Kananmunan ei pitäisi hyytyä vaan vain sekoittua pastaan, joten paras tehdä tämä muualla kuin kuumalla liedellä. Annostele pasta lautasille, rouhi reilusti mustapippuria päälle ja nauti parmesaaniraasteen kanssa.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti