Päätin kirjata tänne jokaisen pastan, jonka kotona teen. Odotettavissa on siis PALJON pennejä erilaisilla lisäkkeillä. Muutkin pastamallit ovat ihan jees, vähän soosista riippuen. Pennet ovat mun lemppareita niistä harvoista muodoista mitä näissä lähistön (Helsingin keskustan) ruokamarketeissa on tarjota
Tätä taidettiin syödä tasan viikko sitten.
Tätä taidettiin syödä tasan viikko sitten.
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk tonnikalaa oliiviöljyssä
2 valkosipulinkynttä
1 peperoncino
½ tl sokeria
suolaa
reilusti tuoretta oreganoa
oliiviöljyä
500 g pennejä
Sekoita valutetun pastan (esim. pennet käyvät hyvin) kanssa ja tarjoa heti. (Neljälle, valmistuu pastankeittoajassa kun aloittaa kastikkeen tekemisen heti kun laittaa vesikattilan hellalle.)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti