Tämäkin kuuluu kategoriaan ’kaikkea mitä kaapista löytyy’, joten tyytyminen oli Figaron mustiin kivettömiin oliiveihin, jotka eivät siis ole mitään tummia oliiveja vaan värjättyjä vihreitä ja jotenkin laimeita. Enkä edes tunnustaisi, että figaroilla mentiin, ellei se näkyisi kuvasta.. Valkosipulikin oli loppu, mutta sitä oli tarkoitus laittaa, niin pistin sen ohjeeseen kuitenkin. Sekoitin tahnan fusilleihin ja raastoin päälle runsaasti parmesaania, mutta tämä olisi varmasti huippuhyvää tuoreen maalaisleivän päällä. Ja oikeista mustista oliiveista.
2 rkl hasselpähkinöitä
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 peperoncino
1 tl kuivattua oreganoa
½ dl oliiviöljyä
mustapippuria
(suolaa)
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai monitoimivehkeeseen, lisää reilusti oliiviöljyä ja surauta karkeaksi tahnaksi. Lisää lopuksi vastarouhittua mustapippuria, tarkista maku ja lisää pippuria ja suolaa jos tarpeen.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti