Sunnuntain superaamiainen

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Olisipa aina sunnuntai ja aamulla tarjolla pekonia, kananmunia ja kuohuviiniä! Ihanaa vaihtelua arkiaamujen tylsille puuroille ja hedelmäjugurttipirtelöille. Voishan sitä syödä näin joka aamu, mutta linjat ja niitä ennen kukkaro kärsisivät voimakkaasti. Ja vois työntekijät ja kolleega alkaa piankin supiseen, että taas se tulee huikassa töihin.
Ei mekään joka sunnuntai todellakaan näin herkutella, mutta useimmiten kanssa-asuja on vasta palaamassa töistä ja vietän sunnuntaiaamut keskenäni, joten tässä juhlistettiin samalla yhteistä sunnuntaita.
Tänään aamiaiseen kuuluivat tuoreet sämpylät, kolme erilaista juustoa (alpzirler tai jotain, kärtner ramblach tai jotain ja vuohenjuusto), paistettu pekoni, paistetut sienet sipulilla, paistetut kananmunat, tomaatit, viinirypäleet, tuoremehu, kahvi ja tietenkin laadukas kuohuviini! Ja aamiainen nautittiin lapsettomien oikeaoppisesti vasta kellonviisareiden kännyttyä iltapäivän puolelle.
Jäljelle jääneestä kuoharista syntyy tänään vielä risotto ja maistuu se ihan hyvälle tätä kirjoittaessakin. :) Vielä kun oppisin ottamaan kunnollisia valokuvia..

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements