Tää on tosi hyvää jos tykkää manteleista, salviasta ja sitruunasta. Salvian kanssa kannattaa olla maltillinen vaikka kuinka tykkäisi tai menee saippuaksi koko ruoka.
Tätä voisi sipaista vaalean leivän päälle, minä sekoitin oman rouheeni, yllätysyllätys, penne-pastaan ja höystin annoksen raastetulla grana padanolla.
Tarvitset puolisen kourallista paahdettuja manteleita, kymmenisen (isoa) lehteä salviaa, yhden sitruunan raastetun kuoren, suolaa ja reilusti hyvää oliiviöljyä. Laita kaikki aineet mortteliin tai tehosekoittimeen ja survo tai surauta rouheaksi.
Tätä voisi sipaista vaalean leivän päälle, minä sekoitin oman rouheeni, yllätysyllätys, penne-pastaan ja höystin annoksen raastetulla grana padanolla.
Tarvitset puolisen kourallista paahdettuja manteleita, kymmenisen (isoa) lehteä salviaa, yhden sitruunan raastetun kuoren, suolaa ja reilusti hyvää oliiviöljyä. Laita kaikki aineet mortteliin tai tehosekoittimeen ja survo tai surauta rouheaksi.
(Unohdin ottaa kuvan valmiista pestosta, eli tyytyminen on tähän.)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti