Katsokaahan kuinka onnettomasti kävi tämän prinsessan krapula-aamiaisen! Ihana rasvassa tirisevä pekoni-sipuli-kananmunapaistos kärvähti pahemman kerran.
Ensin ruskistin pekonikuutiot, sitten lisäsin suikaloidun sipulin ja provencen yrttisekoitusta ja kuullotin. Sitten kananmunat käristeiden päälle, kansi päälle ja liekki pois pannun alta, että kananmunat hautuvat juuri sopiviksi ns. jälkilämmössä. Paitsi että käänsin hellannappulaa väärään suuntaan ja muutaman minuutin kuluttua kannen alta tuprusi sankka sinertävä savu ja, kuten kuvasta näkyy, paistoksesta irtosi isoja hiilen murikoita.
Olis ollut aika ison kriisin paikka jos siinä olisivat menneet viimeiset pekonit ja kananmunat..
Valokuva tilanteeseen ja tunnelmaan sopivasti täysin tärähtäneenä.
Ensin ruskistin pekonikuutiot, sitten lisäsin suikaloidun sipulin ja provencen yrttisekoitusta ja kuullotin. Sitten kananmunat käristeiden päälle, kansi päälle ja liekki pois pannun alta, että kananmunat hautuvat juuri sopiviksi ns. jälkilämmössä. Paitsi että käänsin hellannappulaa väärään suuntaan ja muutaman minuutin kuluttua kannen alta tuprusi sankka sinertävä savu ja, kuten kuvasta näkyy, paistoksesta irtosi isoja hiilen murikoita.
Olis ollut aika ison kriisin paikka jos siinä olisivat menneet viimeiset pekonit ja kananmunat..
Valokuva tilanteeseen ja tunnelmaan sopivasti täysin tärähtäneenä.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti