Teki mieli Nizzansalaattia. Sardellifileitakin olis ollut, mutten millään jaksanut käydä niitä huuhteleen ja liottaan. Niinpä päädyin niihin ihan itse istuttamiini papuihin, perunoihin, kananmunan, tonnikalaan, kapriksiin ja tabascoon. Päälle vielä rouhaus mustapippuria ja loraus hyvää ligurialaista oliiviöljyä.
Upeita papuja, varsinkin tuo violetit...
VastaaPoistaNyt vasta hokasin että olet ruokaohjelmassa telkkarissa?!?!?! Lihansyöjän piti se mulle kertoa, että tajusin :-D En ole lainkaan huomannut, mieletöntä!
VastaaPoistaJa Garamin Sami on ollut meidän leireillä myös, ja mun hyvä ystävä edelleen jeesaa sitä ruokakuvauksissa jne. Makeeeeeta! Nyt pitäs viel nähdä ohjelmaa :-D
Kiitos Yaelian, melkein harmittaa kun niiden väri muuttuu vihreäksi keitettäessä.
VastaaPoistaJa kiitos Ylimuuli kommentista, lämmittää erityisesti mieltä positiivinen vastaanotto täällä blogimaailmassa.
Minäkin huomasin nyt että olet mukana tuossa Maku ohjelmassa, kiva että täällä kaukomailla voi nettiteeveen kautta nähdä sun ohjelmia:)Huomasin muuten,että kehuit Don Corleonen pastoja, on mun veljen rafla muuten.....
VastaaPoistaYaelian, kiitos muistutuksesta, torstaina suuntaankiin Don Corleoneen pastalounaalle, nam!
VastaaPoista