Mausteisen puolukkaiset ’kaikkee summis’ –suklaamuffinsit

keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Ihan hyvin onnistuivat, vaikken niin kovin jaksanut aineita mittaillakaan. Munhan piti siis edellisten muffinien jälkeen tehdä vain yksi kokeilu enää, mutta tämä ei ole se. Sen sijaan olen onnistuneesti tunkenut puolukoita lähes tulkoon kaikkeen viime aikoina, joten miksei muffinseihinkin. Sitä paitsi muffinsit ovat mitä parhain vierastarjottava kun ne valmistuvat vajaassa puolessa tunnissa. Näihin tuli: jauhoja kauraleseitä sokeria vaniljasokeria voita kananmunia soodaa neilikkaa kanelia pomeranssikuorta muskottipähkinää kaakaojauhetta valkosuklaata puolukoita voi olla että jotain muutakin mutten muista mitä Eli ensin sekaisin kuivat aineet, sitten sekaisin märät aineet ja sitten nämä kaksi sekaisin keskenään mahdollisimman vähällä sekoittamisella. Sitten vuokiin ja uuniin 15 – 20 minuutiksi.

5 kommenttia

 1. Moi! Tämä sun puolukankäyttö on kyllä kunnioitettavaa! Pitää yrittää ottaa mallia, kun pakastin pitää vielä viime ja sitäkin edellisen vuoden puolukoita sisällään. Puolukoiden keruu on mukavaa, mutta niiden hyödyntäminen on jäänyt harmistuttavan vähälle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kunnioituksesta Petra. ;)
  Ja just kun luulin, että nyt ehtyivät puolukkareseptit, niin keksin yhden lisää. Ja yksi piirakkakin on vielä postaamatta.
  Tässä välissä tein kaikkea kurpitsasta, nekin jo koneelle valmiiksi naputeltuna, enää tarttee julkaista.
  Kanssa-asujaa tällaiset yhden raaka-aineen innostukset tosin vähän huvittavat.
  Kävin heti sunkin blogissa, en ollut aiemmin käynytkään. Taidan alkaa vakiolukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Patalintuun milloin vain! :)
  Mielenkiinnolla odotan taas uutta puolukkaohjetta! Kurpitsareseptejä onkin viime aikoina blogeissa vilissyt, mutta ei kai niitä voi liikaa olla :) Noita sun Italian ihanuuksia olenkin käynyt jo useamman kerran mielessäni maistelemassa, vaikka kommentointi on aiemmin jäänyt.

  VastaaPoista
 4. Täällä päin metsästä ei löydy yhtään puolukkaa.Se harmittaa tavattomasti.Viime vuonnahan metsät oli täynnä niitä,että taisi jäädä puolet sinne.Mutta onneksi omppupuissa riippuu tavaraa.
  N-tien tätsy

  VastaaPoista
 5. Tätsysein: Ompuistahan saa kans vaikka mitä herkkuja, suolasiakin.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements