Fighi con prosciutto e pecorino

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Taannoisilla tiistai-illallisilla tarjosin alkuun nopean ja herkullisen klassikon eli tuoreita viikunoita, ilmakuivattua kinkkua ja pecorino-lastuja. Annokset kruunasi mansikalla maustettu balsamiviinietikka. Noi pecorino-lastut eivät kyllä siihen klassikkoversioon kuulu, mutta soveltaminen kunniaan!

2 kommenttia

  1. Näyttää vaan NIIN hyvältä, että on pakko koittaa jos onnistuisin loihtimaan yhtään vastaavaa... tosi kaunis tarjottava illallisilla. Onko tuore viikuna minkä hintainen .. noin suurinpiirtein? :) En ole tainnut koskaan ostaa.

    VastaaPoista
  2. Ja on hyvää, ei vaan näytä. ;)
    Viikunan hinnasta ei mulla ole aavistustakaan, vaikka just niitä ostinkin. Ja tästä seikasta voi päätellä, että ne maksaa jotenkin ihan hulluna.
    Sitä mikä maksaa paljon, ei sovi hintalappuun katsominen, jää muuten ostamatta.
    Siinä prinsessaista säästövinkkiä siis. :D

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements