Tulkoon joulu makoisa

torstai 20. marraskuuta 2008

Olen kovasti jouluihminen. Vielä en ole kaivanut koristeita esiin ellei paria sähkökynttelikköä lasketa, toinen on kyllä kuusen muotoinen. Kynttilöitä poltan aamuin illoin sen mikä kissoilta on mahdollista. Kaksi joululehteä on jo tullut ostettua ja aivo pursuaa ideoita jouluaskartelemuksista ja -kattauksista.
Joulukirjoja en ole koskaan harrastanut, mutta nyt olen jo useampaan otteeseen käynyt Akateemisessa hipelöimässä Nigellan joulukirjaa, viime reissulla jopa kahteen otteeseen. Nykyisessä kertakaikkisen totaalisessa varattomuudessani en vaan raaski ostaa sitä, joten joudun nyt kehittämään omat joulureseptit. Että kustantamot hoi: ensi jouluksi markkinoille ’Prinsessa Veeran joulu – joulun parhaat reseptit ja tunnelmat’.
Kustannussopimuksia odotellessa julkaisen täällä blogissa tulevan kirjani parhaat palat. :)

Appelsiinisalaatti

3 appelsiinia
puolikas granaattiomena
1 tl rakuunaa
mustapippuria
(1 rkl öljyä)

Kuori appelsiinit veitsellä ja siivuta ne. Asettele appelsiinisiivut tarjoiluastiaan. Irrota granaattiomenasta siemenet ja lisää ne salaattiin. Mausta rakuunalla, mustapippurilla ja halutessasi öljyllä (minä käytin saksanpähkinäöljyä).

4 kommenttia

 1. Minä kyllä ostan sen kirjan kun se julkaistaan! :)

  VastaaPoista
 2. Mä kans ostaisin sun kirjan!
  Granaattiomenan siemenet ja appelsiinit, hieno yhdistelmä.

  VastaaPoista
 3. No niin kustannustoimittajat! Täällä tehdään jo ennakkotilauksia eli sopimuksia saa lähettää (hyvillä rojalteilla). :D:D

  Kiitos kommenteista Julia ja Yaelian!

  VastaaPoista
 4. Veera: Mä kanssa oon tilauslistalla:) Se paree olla sitten innovatiivinen ;)!

  Granaatiomenan siemenet ovat niin kauniin näköisiä. Mä ostin ton Nigellan heti kun sitä sai netistä ja se on kyllä tosi kiva. Oon yrittäny fiilistellä siitä vähän joulujuttuja kun en ihan ole mikään joulun ystävä.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements