Nutellotti eli Nutella-nöttöset

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kolme raaka-ainetta ja ihan maksimissaan 15 minuuttia ja jo ahdat kitusiisi näitä jumalaisia nöttösiä. No okei, alkuperäinen ohje neuvoo jäähdyttämään leivonnaiset ennen tarjoilua, mutta kuka malttaa hei? Ja noin leipurin oikeesti tällainen taikina varmaankin hyötyisi jääkaapissa lepuuttamisesta.


Nutellotti - Nutella-nöttöset (15-18 kpl)

180 g Nutellaa
150 g jauhoja
1 kananmuna
hasselpähkinöitä


Uuni lämpiämään 175 asteeseen. Kippo keittiövaa'alle, taara. Kippoon 180 g Nutella, taara. Kippoon 150 g jauhoja ja yksi kananmuna. Reipas sekoitus haarukalla ja viimeistely käsin.
Sitten vaan pyörittelet taikinasta palluroita ja asetat ne leivinpaperille. Lopuksi painat jokaiseen yhden hasselpähkinän tai palan suklaata.
Uuniin 8-10 minuutiksi, paista mieluumin vähemmän kuin enemmän.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements