Olen nähnyt varmaan sata kertaa Nigella Feast –jakson, jossa tämä ihana keittiöjumalatar loihtii perheensä lempisunnuntairuokaa broileri-makkarapannua ja sitä unelmaisen oloista hunajakakkua, jota mm. Hanna on tässä lähiaikoina valmistanut. Sunnuntaina sain vihdoin aikaiseksi valmistaa pannua.
Makkarana toimi chorizo, joka Nigellan mukaan tyystin muuttaa ruoan luonteen et en osaa sanoa, millaista tämän olisi oikeasti pitänyt luonteeltaan olla. Chorizona toimivat ne pienet makoisat pötkäleet, joita Hulluilla Päivillä myytiin ja joita meillä on nyt pakastin täynnä.. Worcestershire-kastiketta mulla ei ollut ja kuivattu salviakin jokseenkin vähissä, joten käytin rakuunaa. Nigella laittoi teeveessä pannuun myös valkosipulinkynsiä, joten mäkin. Hyvää oli, muttei niin hyvää kuin olin päässäni makustanut.
Ohje löytyy nigella.comista.
Makkarana toimi chorizo, joka Nigellan mukaan tyystin muuttaa ruoan luonteen et en osaa sanoa, millaista tämän olisi oikeasti pitänyt luonteeltaan olla. Chorizona toimivat ne pienet makoisat pötkäleet, joita Hulluilla Päivillä myytiin ja joita meillä on nyt pakastin täynnä.. Worcestershire-kastiketta mulla ei ollut ja kuivattu salviakin jokseenkin vähissä, joten käytin rakuunaa. Nigella laittoi teeveessä pannuun myös valkosipulinkynsiä, joten mäkin. Hyvää oli, muttei niin hyvää kuin olin päässäni makustanut.
Ohje löytyy nigella.comista.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti