Tonnikala-rakuunapasta.
Oli ihan sairaan hyvää, anjovis (sardelli) tekee tonnikalallekin ihmeitä!
Katsokaapas myös Aijä-Arin parsat rakuunalla ja tonnikalalla.
Oli ihan sairaan hyvää, anjovis (sardelli) tekee tonnikalallekin ihmeitä!
Katsokaapas myös Aijä-Arin parsat rakuunalla ja tonnikalalla.
Pieni tölkki tonnikalaa öljyssä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 sardellifilettä
puoli ruukkua rakuunaa
1/2 dl oliiviöljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 sardellifilettä
puoli ruukkua rakuunaa
1/2 dl oliiviöljyä
Kuori ja siivuta sipuli ja valkosipulinkynsi. Laita sipulit ja anjovikset pannulle tilkkaan oliiviöljyä ja kuullota kunnes kalafileet ovat hajonneet. Lisää tonnikala, lämmitä ja ota pannu liedeltä, älä missään nimessä käy tonnikalaa keitteleen. Riivi rakuunanlehdet varsistansa ja silppua ne. Lisää pannulle rakuuna ja loput oliiviöljystä juuri ennen pastan kanssa sekoittamista.
Oli niin nälkä etten kerennyt ottaa kuvaa.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti