Il cucchiaio d'argento (hopealusikka), lähes 1200 sivua ja yli 2000 reseptiä italialaista ruokaa.
Olen hinkunut tämän italialaisen keittion klassikon perään jo pari vuotta, kunnes vähän yli viikko sitten koin valaistuksen, että netistähän voi tilata mitä vaan. Tuli paljon halvemmaksikin kuin jos olisi vaikka Akateemisen kautta tilannut ja lähetti kantoi opuksen suoraan kustantajalta kotiin.
On siis pakko hehkuttaa, oujee!
Olen hinkunut tämän italialaisen keittion klassikon perään jo pari vuotta, kunnes vähän yli viikko sitten koin valaistuksen, että netistähän voi tilata mitä vaan. Tuli paljon halvemmaksikin kuin jos olisi vaikka Akateemisen kautta tilannut ja lähetti kantoi opuksen suoraan kustantajalta kotiin.
On siis pakko hehkuttaa, oujee!
vesi kielellä odotamme postauksia kun olet lueskellut pikku lehdykäistäsi ;)
VastaaPoistaJoo, äkkiähän sen on lukaistu.. ;)
VastaaPoistaAion lukea sitä nytkin iltalukemiseksi, toivottavasti en nukahda, niin että se kopahtaa pahasti otsaan. Niinkin kun on joskus käynyt, tuli ihan kuhmukin.
Ihan ensimmäisenä kokeiltavien listalla on mansikkarisotto.
oho! mansikoita risottoon. mielenkiinnolla jään odottamaan, sillä risotto on ihan yliherkkua! ja täytyykö vielä mainita että mansikoita en ole ymmärtänyt sekaan vielä laittaa :D
VastaaPoistaEtkö suurempaa kirjaa olisi löytänyt!? :D
VastaaPoistat.äiti
Äiti: tämähän on taskupainos! ;)
VastaaPoistaEi voinut valita kokoo, tiiliskiveen oli tyytyminen.