Caliente

lauantai 4. lokakuuta 2008

Syökää Keravalaiset, keravanmieliset ja Keravalle jostain ihmeen syystä joutuneet Calientessa. Oikein mainio ravintola, ei olis heti uskonut, että Kertsussa on sellainenkin. Caliente mainostaa listaansa välimerellisenä meksikolaisin vivahtein, mutta mielestäni lista voisi yhtä hyvin olla skandinaavinen välimerellisillä vivahteilla. Meksikoa (tai ilmeisemmin amerikkaa) listaan tuovat tortillas ja fajitas sekä espanjan kieli ja hassut inka-kuvitukset.
Calientessa ei kannataan antaa ulkoisten seikkojen (sisustus, listat, kattaus) niin kovin hämätä, ruoka on hyvää ja kaunista ja palvelu oli ajoittaisesta hitaudestaan huolimatta hyvin ystävällistä. Syötyään voi siirtyä baarin puolelle ihastelemaan perikeravalaista huurteista menoa , joka on vaisuimmillaankin aina suurta hupia.

Kuvan pöllin netistä.

Ja jos joku nyt tulkitsee Kerava-kommenttini vinoiksi ja alkaa vetää hernettä nenään, niin kerrottakoon, että minulla ei ole mitään Keravaa vastaan, siellä asuu ihania ystävättäriäni. Mutta Keravaa saa aina vähän pilkata, ja Korsoa. ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements