Valkoisessa kastikkeessa gratinoitujen kasvisten syöminen ottaa mulla joskun lujille, mutta mozzarellasta mä tykkään!
Eli siivuta perunat, höyrytä siivut melkein kypsiksi, lado siivut oliiviöljyllä voideltuun uuniastiaan, suolaa ja pippuroi, päällystä mozzarellalla (di bufala).
Eli siivuta perunat, höyrytä siivut melkein kypsiksi, lado siivut oliiviöljyllä voideltuun uuniastiaan, suolaa ja pippuroi, päällystä mozzarellalla (di bufala).
Ripottele päälle vielä hiukan parmesaaniraastetta.
Uunita kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.
Tämä vaikuttaa helpon herkulliselta eli tätä kokeilen. Lisäksi vain salaattia.
VastaaPoistaAh, ja mutakakkua (mutamuffinseja) on myös ihan pakko kokeilla ;)
t.äiti