Korvapuustijoulutorttu - 23. luukku

tiistai 23. joulukuuta 2014




Tein ensimmäisen erän korvapuustitorttuja valmistaikinasta, lopputulos oli muuten erinomainen, mutta niitä vaivasi sama ongelma kuin perustorttujakin, taikinaosuus muuttuu heti välittömästi tortun jäähdyttyä jotenkin kumimaiseksi. Kokeilin myös itse tehtyä taikinaa ja heti parani lopputulos maun puolesta vielä entisestään vaikka ulkonäkö onkin vähän tuollainen levähtänyt. Unohda siis sakarat ja muu kikkailu, väännä torttu rullalle!

Korvapuustijoulutortut
Valmistaikinan sulatat ohjeen mukaan ja levität joka levylle torttuhilloa. Rullaat ja leikkaat rullat kahtia. Rahkavoitaikinan kaulit 50 x 20 kokoiseksi levyksi. Rullaat ja leikkaat n. 5 sentin levyisiksi puusteiksi.
Uuni 200 kunnes puustit ovat kauniin värisiä.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements